Magunkról

Az Irha Kft. 1989. alapítása óta törekszik a minőségre és a természetes anyagok által elérhető komfortérzésre a termékeiben. Több évtizedes szűcs múlttal rendelkező szakembereink garantálják a kiváló minőségű bőr-, irha- és szőrmekabátok és kiegészítők kivitelezését. Kínálatunkat a www.irha.hu oldalon és két budapesti üzletünkben tekinthetik meg.

 

Várjuk Önöket szeretettel a Mammut II. 3. emeletén lévő MyShealing márkaüzletünkben illetve Újbudán (1114 Budapest, Villányi út 6. ) lévő Szűcs üzletünkben!

Filozófiánk lényegét találtuk meg a természetes báránybőr termékekben is, melyek szintén a fenntarthatóság jegyében készülnek.

Az eredeti báránybőrből készült mamuszaink évekig megőrzik kiváló minőségüket, öntisztító tulajdonságának köszönhetően ellenállnak a foltoknak, ritkán kell őket tisztítani.

Tehetséges bőrfestőink Európa legjobbjaiként ismertek. Székhelyük Lengyelország vidékén, a Tátra lábánál található, hagyományos műhelyekben. Kézzel készítenek bőröket gyönyörű báránybőr termékeinkbe, évszázados, nemzedékről nemzedékre átadott környezetbarát technikákkal.

A báránybőrt kézzel válogatják a minőség érdekében. A legkiválóbb brit és észak-európai juhfajták

szabadon, legelőkön nevelt állományok, amelyek egészséges természeti környezetben élik életüket. A juhokat a legmagasabb állatjóléti előírásoknak megfelelően gondozzák.

A mamusz.eu webshopunkon autentikus, kellemes tapintású és prémium minőségű termékeink online elérhetőek bárki számára elérhető áron.